Uutiset

Lihaskunto-tunnit. Kesto 55min. Varusteena jumppajalkineet

 

Deep Body Work

Perusvoimaharjoitus, jossa keskitymme tiettyyn peruslihasryhmään. Treeni myös huoltaa kehoa. Voit valita itsellesi sopivat painot.

TBW (Total Body Workout)

Intervalliharjoitteluna toteutettavat total body workout – tunnit tahtaavat seka voiman etta kestävyyden parantamiseen. Treenissa vuorottelevat aerobiset- ja lihaskunto-osuudet. Tavoitteena ei ole kasvattaa lihasmassaa, vaan kiinteyttää ja vahvistaa koko kroppaa monipuolisesti. Treeni muokkaa lihaksia, ja samalla myos koko kropan asentoa. Usein apuna kaytetaan step-lautoja. Voit säädella itse tunnintasoa ja rasitusta.

Press mix (core)

Tunnilla hyödynnetään erilaisia harjoituksia, jotka auttavat vahvistamaan vatsalihaksia. Huom: Kesto 45min.

PHA-Treeni

Tunti koostuu pattereista eli kolmen liikkeen yhdistelmistä, joita tunnilla tehdään 3 –4 kappaletta. Jokaisen patterin eri liikkeet kohdistuvat eripuolille vartaloa, yhtenä liikkeenä on aina aerobinen liike. PHA on verenkiertoa erittäin tehokkaasti aktivoiva harjoittelumuoto, jossa vaihtuvat liikkeet ja asennot takaavat kunnon hien. Tunti kaikkien simppelien treenituntien aatelia, ja siis koreografisesti helppo.

Gliding Plate kesto 45 min

Gliding-tunnilla käytetään paperilautasia. Laji sopii sellaiselle, joka kaipaa kiinteyttä keskivartaloon, selkään ja reisiin. Tunnilla treenaat useaa lihasryhmää kerrallaan, kehität tasapainoa ja kestävyyttä. Gliding-metodi on jumppalaji, jossa kädet ja jalat liukuvat pitkin lattiaa; tutut perusharjoitukset tehdään uudella tavalla. Laji sopii myös selkäranka-, nivel- ja verensuonivaivaisille.

Yhdistelmätunnit. Kesto 50min. Varusteena jumppajalkineet

Taibo  (Combat)

Maailmankuulu treenimuoto, joka yhdistaa aerobicin ja nyrkkeilyn. Vahvistaa kaikkia peruslihasryhmiä, parantaa koordinaatiota ja verenkiertoa.Tällä tunnilla isket kaloreita! Vaikutteita nyrkkeilystä ja potkunyrkkeilystä, varjonyrkkeilyä eli ei siis hanskoja eikä säkkejä...hauskaa ja erittäin tehokasta!  Raskas / keskiraskas treeni.

Kuntonyrkkeily

Lievität stressiä ja tyrmäät vastustajan sijaan kaloreita;) Kuntonyrkkeily on erinomaisen hyvä laji kaikille NISKA-HARTIAN seudun jumituksista kärsiville, sillä kun isket pistehanskaan tai varjonyrkkeilet,  niska-hartianseudun verenkierto lisääntyy. Jotta laji olisi myös turvallinen, kurssilla käytetään erilaisia hanskoja  ja välineitä perustekniikoiden harjoittelussa. Laji ei vaadi aiempaa kokemusta, sillä tällä kurssilla opit kaiken olennaisen. Tuntiin sisältyy myös lihaskunto-osuus, jossa apuvälineinä voidaan käyttää muitakin välineitä.Miksi kuntonyrkkeily on niin tehokasta:

-  nyrkkeilijä ei ole hetkeäkään paikallaan

-   niska-hartiaseutu saa täsmätreeniä, joka paitsi ennaltaehkäisee myös auttaa jo jumiutuneita hartioita

-   hiki virtaa, joten kunto kohenee

Lisäksi nyrkkeilykurssilta opit: keskittymistä, itsekuria,kykyä hallita tunteita ja ajatuksia nopeammin.

BootCamp a la Olga

Harjoitukset vedetään usein läpi kovalla tempolla, jotka vaativat niin voimaa, kehonhallintaa kuin kestävyyttäkin. Treenit vedetään aina tiukasti, uupumukseen asti, jolloin kyse ei enää ole pelkästään fyysisestä kunnosta vaan joudut haastamaan itsesi myös henkisesti. Arki unohtuu, kun joudut keskittymään tiukkaan treeniin.Tällä kurssilla pääset todellakin haastamaan niin itsesi kuin kuntosikin! Olgan tapa valmentaa on lämmin mutta vaativa;) Tällä kurssilla keskitytään TEKEMISEEN, ei enää tekniikoiden opettelua. ( huom! emme suosittele kurssia kuntoilua aloittaville!) Ryhmän koko on PIENI , jotta valmentajasi voi opastaa ja valmentaa jokaista myös henkilökohtaisesti. HUOM! ohjaus tapahtuu pienessä ryhmässä, ei sisällä siis henkilökohtaisia ohjelmia tai valmennuksia.

Aerobiset lajit. Kesto 50min. Varusteena jumppajalkineet

Fitball + press mix (core)

Aerobicia jumppapаllon kanssa. Tama hauska, muttei vaikea jumppatyyli auttaa parantamaan ryhtiä, koordinaatiota ja notkeutta, ja parantaa verenkiertoa ja hapenottoa, silla tunnin painotus on aerobisessa liikunnassa.

Just step

Aerobinen harjoitus käyttäen apuna step-lautaa. Sarjojen koreografiaa vaikeutetaan vähitellen lisäämällä erilaisia rytmivariaatioita ja suunnanvaihtoja jo tutuksi tulleisiin askeliin. Sarjaa vaihdetaan kahden kuukauden valein. Keskiraskas / raskas aerobinen tunti.Joka kerta opitaan uusi liike. Koko liikesarja tulee opittua 3 kk sisällä.

Step muokkaus

Helppo ja tehokas step-askellustunti laudalla, jossa lihaskunto ja askellus vuorottelevat ( välineinä mm. pump-tangot )

Hyppynarutreeni kesto 45 min

Eräs yksinkertaisimmista ja tehokkaimmista kuntoiluvälineistä on hyppynaru. Se on helppo ja hauska treeniväline, joka sopii kaikille kunnosta riippumatta. Naruhyppely kohentaa tehokkaasti yleiskuntoa sekä vahvistaa sydämen ja verenkierron toimintaa. Hyppynarulla hyppiminen ei ole iästä kiinni! Hyppiminen on helppoa aloittaa myös aikuisiällä.Hyviä hyppyhetkiä!

Mind & Body –tunnit. Kesto 50min. Harjoitellaan sukilla tai paljain jaloin.

Pilates ring

Useita pilatesliikkeitä on mahdollista monipuolistaa eri lisävälinein (rengas, pienet tai isot jumppapallot, kuminauha). Talla tunnilla hyödynnämme suuren suosion saavuttaneita pilatesrenkaita.

Pilates for life

Hyödynnämme tunnilla esimerkiksi pilatesrullia, vastusnauhoja, pilatespalloja.

Pilates matwork

Pilates matolla on ohjelma, joka on suunnattu kaikille, jotka haluavat oppia ymmärtämään kehoansa sekä työskentelemään oman kehonsa kanssa. Treeni auttaa rentouttamaan lihaksia ja tekemään liikkeitä syvempiä lihaksia käyttämällä, mikä parantaa ryhtiä ja selkärangan kuntoa.Pilates on “fiksu” treeni, joka auttaa venyttelemään ja vahvistamaan päälihasryhmiä tietyssä järjestyksessä. Pilates matwork- treeni vaikuttaa koko kehoon - myös sellaisiin pieniin ja heikkoihin lihaksiin, joista kaikki eivät ehkä tiedäkään, mutta jotka ovat erittäin tärkeitä ja kontrolloivat liikkeitämme. Treenin tuloksena on hieno notkea vartalo: korjattu ryhti, selkäkivun ja kramppien poistuminen, selkärangan rentoutuminen. Treeni edistää koko kehon verenkiertoa.Pilateksen tärkeimpänä hyvänä puolena on se, että vammariski on vähäinen. Pilates on erittäin hellävarainen, minkä vuoksi se sopii kaikille ikään, sukupuoleen ja kuntoon katsomatta.

Sunnuntain ohjelma

 

Klo

Liikuntamuoto

 


 18.00-19.00 Bootcamp ulkona      
   
 

 

web counter
web counter